Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2007

13-9-07. Επίσκεψη της κας Παπαρήγα στο Κ.Π. «ΑΡΗΞΙΣ»

Από την ιστοσελίδα του ΚΚΕ
http://www.kke.gr/arcti.php?myid=90

Δήλωση της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα κατά την περιοδεία της στο κέντρο πρόληψης εξάρτησης- αγωγής υγείας «ΑΡΗΞΙΣ»

Διεκδικούμε για όλους τους νέους ανθρώπους, για όσους έχουν πέσει στα ναρκωτικά, ζωή ολόκληρη και όχι με δόσεις. Αλλά ενδιαφερόμαστε ταυτόχρονα για τους ανθρώπους που απασχολούνται με τα θέματα πρόληψης με τα θέματα απεξάρτησης.
Οι άνθρωποι αυτοί επιτελούν ένα πάρα πολύ δύσκολο έργο και ωστόσο είναι τελευταίοι τροχοί της αμάξης, εξαιτίας της κυβερνητικής πολιτικής που καταναλώνει πάρα πολλά λόγια για το ζήτημα, αλλά τους ανθρώπους που αναγκαστικά και υποχρεωτικά παίζουν ένα ουσιαστικό ρόλο τους έχει σε 2η μοίρα. Χρόνια τώρα καταναλώνει πολλά λόγια για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών. Εδώ και τώρα εμείς και ιδιαίτερα μετά τις εκλογές θα ανεβάσουμε τους τόνους για το συνολικό ζήτημα αλλά και για τους ανθρώπους που δουλεύουν σκληρά σε αυτόν τον τομέα

Από την "Καθημερινή"
Επίσκεψη Παπαρήγα στο Κέντρο Υγείας «Αρηξις»
ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ της στους νέους ανθρώπους που κάνουν χρήση ναρκωτικών, αλλά και σε όσους εργάζονται στην πρόληψη και την απεξάρτηση, εξέφρασε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Α. Παπαρήγα κατά την επίσκεψή της στο Κέντρο Πρόληψης Εξάρτησης-Αγωγής Υγείας «Αρηξις».

Η κ. Παπαρήγα είπε ότι οι εργαζόμενοι επιτελούν ένα πάρα πολύ δύσκολο έργο και ωστόσο είναι τελευταίοι τροχοί της αμάξης, εξαιτίας της κυβερνητικής πολιτικής που καταναλώνει πάρα πολλά λόγια για το ζήτημα, αλλά τους ανθρώπους που αναγκαστικά και υποχρεωτικά παίζουν ένα ουσιαστικό ρόλο, τους έχει σε δεύτερη μοίρα.

Εδώ και τώρα, είπε η κ. Παπαρήγα, εμείς και ιδιαίτερα μετά τις εκλογές, θα ανεβάσουμε τους τόνους για το συνολικό ζήτημα, αλλά και για τους ανθρώπους που δουλεύουν σκληρά σε αυτόν τον τομέα.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Από τον "ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ"

Η Αλέκα Παπαρήγα στο Κέντρο Πρόληψης Εξάρτησης και Αγωγής Υγείας "ΑΡΗΞΙΣ"
Πέμπτη, 13.09.07
"Διεκδικούμε για όλους τους νέους ανθρώπους, για όσους έχουν πέσει στα ναρκωτικά, ζωή ολόκληρη και όχι με δόσεις. Αλλά ενδιαφερόμαστε ταυτόχρονα για τους ανθρώπους που απασχολούνται με τα θέματα πρόληψης με τα θέματα απεξάρτησης", δήλωσε η Αλέκα Παπαρήγα κατά την επίκεψή της στο Κέντρο Πρόληψης Εξάρτησης και Αγωγής Υγείας "ΑΡΗΞΙΣ".

"Οι άνθρωποι αυτοί επιτελούν ένα πάρα πολύ δύσκολο έργο και ωστόσο είναι τελευταίοι τροχοί της αμάξης, εξαιτίας της κυβερνητικής πολιτικής που καταναλώνει πάρα πολλά λόγια για το ζήτημα, αλλά τους ανθρώπους που αναγκαστικά και υποχρεωτικά παίζουν ένα ουσιαστικό ρόλο τους έχει σε 2η μοίρα. Χρόνια τώρα καταναλώνει πολλά λόγια για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών. Εδώ και τώρα εμείς και ιδιαίτερα μετά τις εκλογές θα ανεβάσουμε τους τόνους για το συνολικό ζήτημα αλλά και για τους ανθρώπους που δουλεύουν σκληρά σε αυτόν τον τομέα".

www.e-tipos.com/newsitem?id=9623 - 27k -

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 14/09/2007

"Τις θέσεις του ΚΚΕ για το θέμα αντιμετώπισης των ναρκωτικών ανέπτυξε αργότερα επισκεπτόμενη το κέντρο πρόληψης-εξάρτησης-αγωγής «Αρηξις». «Διεκδικούμε -τόνισε- για όλους τους νέους ανθρώπους, για όσους έχουν πέσει στα ναρκωτικά, ζωή ολόκληρη και όχι με δόσεις». Επέδειξε, επίσης, το ειδικό ενδιαφέρον της για τους ανθρώπους που απασχολούνται με αυτά τα ευαίσθητα θέματα καθώς, όπως είπε, «επιτελούν ένα πάρα πολύ δύσκολο έργο και ωστόσο είναι τελευταίοι τροχοί της αμάξης εξαιτίας της κυβερνητικής πολιτικής που καταναλώνει πάρα πολλά λόγια για το ζήτημα, αλλά τους ανθρώπους που αναγκαστικά και υποχρεωτικά παίζουν έναν ουσιαστικό ρόλο τούς έχει σε δεύτερη μοίρα".

http://www.enet.gr/online/online_text/c=110,id=7903072


Όπως καταλαβαίνετε η επίσκεψη αυτή ήταν πολύ σημαντική για μας.
Ανεξαρτήτως του τι κόμμα ψηφίζει κανείς, το ΚΚΕ ενισχύθηκε σημαντικά σε αυτές τις εκλογές και είναι πολύ καλό για μας ότι στηρίζει τον αγώνα μας, όπως και άλλες πολιτικές δυνάμεις φυσικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: