Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2008

O Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Ι. Τζαμτζής κατέθεσε αναφορά προς το Υπουργείο Υγείας με αίτημα την επιλυση του θεσμικού προβλήματος των Κ.Π.



Όπως Πληροφορηθήκαμε από δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου του Ν. Πέλλας ("ΠΡΩΙΝΗ" 16&17/2/2008, "ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ"15/2/2008, "PELLA NET" ) ο Βουλευτής του Νομού Πέλλας της Ν. Δ κ. Ι. Τζαμτζής κατέθεσε αναφορά στην Βουλή προς το Υπουργείο Υγείας, "προσπαθώντας να δώσει λύσει στα καίρια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στα Κέντρα Πρόληψης ΟΚΑΝΑ, δεδομένου ότι η προσφορά τους είναι ουσιαστική και αναγκαία."
Ο κ. Τζαμτζής με την αναφορά του μεταφέρει τις προτάσεις του Σωματείου μας για το θεσμικό, βλέποντας ότι η υποχρηματοδότηση σχετίζεται άμεσα με την θεσμική καχεκτικότητα των Κέντρων Πρόληψης.
Κύριε Βουλευτή, οι Πολίτες του Νομού Πέλλας, μετρούν την συμπαράσταση σας σε ένα Θεσμό, που τους στήριξε σε δυσκολίες (ανάμεσα σε πολλές άλλες παρεμβάσεις).
Δυσκολίες σαν κι αυτές που μπορεί να αντιμετωπίσει ο καθένας και η καθεμιά μας σήμερα, αλλά, αν δεν βρουν τη λύση τους έγκαιρα, μπορούν να μετατραπούν σε δυσεπίλυτα προβλήματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: