Τρίτη 4 Μαρτίου 2008

ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΚΕΝΤΡΩΝ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ & ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ


Εληξε με απόλυτη επιτυχία στις 27/2/08 η συνάντηση ΚΕΝΤΡΩΝ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ & ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ. Στα πλαίσια αυτής της συνάντησης δώθηκε συνέντευξη τύπου στα περιφερειακά ΜΜΕ, από όπου τα αποσπάσματα που φιλοξενούνται εδώ.

Θεωρούμε πολύ σημαντική την πλαισίωση της συνέντευξης από τον Ιερέα - Εκπρόσωπο της διοίκησης του τοπικού Κέντρου Πρόληψης, καθώς και εκπρόσωπο του συλλόγου των απολυμένων εργαζομένων του ΕΚΤΕΠΝ (που αναφέρθηκε στο έργο του Εθνικού Παρατηρητηρίου για το πρόβλημα των Ναρκωτικών, αλλά και στην αναγκαστική αναστολή λειτουργίας του).
Στην Συνέντευξη Τύπου πέρα από την παράθεση των τραγικών προβλημάτων, έγινε παρουσίαση και ανάλυση του έργου και των αποτελεσμάτων της δουλειάς των Κέντρων Πρόληψης.
Αυτή η δουλειά, την οποία γνωρίζουν από κοντά οι τοπικές κοινωνίες, αυτή την στιγμή δεν αναγνωρίζεται εμπράκτως (μέσω της εξόφλησης των χρεών) από το υπουργείο Υγείας.







Συνάδελφοι, αυτήν την κρίσιμη στιγμή, η δυναμική παράθεση και της δουλειάς μας, αλλά και της τραγικής κατάστασης που βρίσκονται τα περισότερα Κ.Π. με ευθύνη της Πολιτείας, είναι επιτακτική ανάγκη για την σωτηρία όλων όσων με επιστημοσύνη, μεράκι, υπομονή και επιμονή δημιουργήσαμε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: