Παρασκευή 18 Απριλίου 2008

Απάντηση σε αναφορές και ερωτήσεις βουλευτών για τα Κ.Π. ΟΚΑΝΑ

Updated!










































Τα παραπάνω έγγραφα είναι απαντήσεις των υπουργείων Εσωτερικών και Υγείας σε ερωτήσεις Βουλευτών, οι οποίες στάλθηκαν από τα γραφεία των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ κ.κ. Βενιζέλου, Τσουρή, Γιαννακά, Κεγκέρογλου, Σκουλάκη.

Όπως θα διαπιστώσετε και εσείς από τα έγγραφα , έχουν κάνει ερωτήσεις και αναφορές για μας Βουλευτές όλων των παρατάξεων, συμπολιτευόμενοι και αντιπολιτευόμενοι.
Από την Ν.Δ. οι κ.κ. Τατούλης και Μπεκίρης
Από το ΠΑΣΟΚ εκτός των παραπάνω οι κ.κ. Ρέππας, Μωραϊτης, Πεταλωτής, Μάνταζη
Από το ΚΚΕ οι κ.κ. Σκοπελίτης, Αλυσανδράκης, Χαραλάμπους και η κυρίες Καλαντίδου, Μελλά και Κανέλη
Από τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Δραγασάκης
Από τον ΛΑΟΣ οι κ.κ. Αποστολάτος και Πλεύρης.

Σημαντικά σημεία: Το Υπουργείο Εσωτερικών, αναφέρει ότι απέδωσε όσα οφείλει και υπόχρεο είναι μόνο το Υπουργείο Υγείας.

Το υπουργείο Υγείας απαντά: Τα εργασιακά δικαιώματα των στελεχών των Κ.Π. κατωχυρώνονται από την σύμβαση που έχει υπογραφτεί με τους "εργοδότες τους τις αστικές εταιρείες", αποκρύβοντας όμως ότι δεν υπάρχει συλλογική σύμβαση και υπάρχουν απλά ατομικές συμβάσεις και ο κάθε εργαζόμενος είναι έρμαιο της καλής διάθεσης της διοίκησης του κάθε Κ.Π.

Για την "ταμπακιέρα" λέει πόσα έδωσε, αλλά δεν λέει πόσα μένουν για να αποπληρωθεί το χρέος μέχρι τέλους 2007 (άλλα 5 εκ. ευρώ)

Τέλος στην απάντηση που δίνει στην κυρία Τσουρή, λέει ότι για την πάγια χρηματοδότηση των Κ.Π. αρμόδια να απαντήσουν είναι τα "συναρμόδια υπουργεία". Λογική Πόντιου Πιλάτου, μια και φτάσαμε στο Πάσχα και ακόμα δεν είδαμε την αποπληρωμή που θα γινόταν στις αρχές του 2008.

Δεν υπάρχουν σχόλια: