Τετάρτη 25 Ιουνίου 2008

Πρωτοβουλία από τη Νομαρχία Κυκλάδων για την επίλυση του προβλήματος των Κ.Π.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΟΜΑΡΧΗ







Ερμούπολη, 25-6-2008





ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

ΠΡΟΣ: Το Σωματείο Στελεχών Πρόληψης
του Συλλόγου Εργαζομένων στον ΟΚΑΝΑ & Αυτοδιοίκησης

Το Δ.Σ. του Κέντρου Πρόληψης «ΘΗΣΕΑΣ» που εδώ και δέκα (10) χρόνια λειτουργεί με επιτυχία και αξιόλογο έργο στον δύσκολο νομό των Κυκλάδων, συμπαρίσταται στον αγώνα που διεξάγουν τα Σωματεία σας με σκοπό τη συνέχιση της λειτουργίας των Κέντρων Πρόληψης και την κατοχύρωση των εργασιακών δικαιωμάτων σας με την πάγια τακτική χρηματοδότησης από τον κρατικό μηχανισμό και την εργασιακή αποκατάσταση των εργαζομένων σήμερα στην πρόληψη.
Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κυκλάδων με το υπ΄ αριθμ. πρωτ. 2472/27-1-08 έγγραφο της προς τον Πρόεδρο και τους επικεφαλείς των Παρατάξεων που εκπροσωπούνται στο Δ.Σ. της ΕΝΑΕ, έχει ζητήσει να αναληφθεί πρωτοβουλία από την ΕΝΑΕ με κοινή συνάντηση στην οποία να συμμετάσχουν ΕΝΑΕ, ΚΕΔΚΕ, Κυβέρνηση, ΟΚΑΝΑ και εργαζόμενοι προκειμένου να γίνει ανάληψη της κατάστασης και διεκδίκησης, από κοινού, της επίλυσης του προβλήματος.
Θεωρούμε τα κέντρα Πρόληψης πρωτοποριακό θεσμό για την πατρίδα μας και καλούμε όλους τους αρμόδιους να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για τη μόνιμη λειτουργία τους και την κατοχύρωση όλων των εργασιακών δικαιωμάτων σε αυτά.

Για το Δ.Σ. του Κέντρου Πρόληψης «ΘΗΣΕΑΣ»

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ



ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΪΛΑΣ
ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: