Κυριακή 22 Ιουνίου 2008

Δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο




Δεν είναι μέρα γιορτής, είναι μέρα ντροπής», επισημαίνουν οι εργαζόμενοι στα Κέντρα Πρόληψης για την Παγκόσμια Μέρα κατά των Ναρκωτικών και προχωρούν στις 26 Ιουνίου σε απεργία.

Οι εργαζόμενοι στα Κέντρα Πρόληψης διεκδικούν την άμεση εξόφληση των χρεών από τον Οργανισμό Κατά των Ναρκωτικών και τα υπουργεία Εσωτερικών και Υγείας, πάγια και επαρκή χρηματοδότηση και σαφή λειτουργικό θεσμικό πλαίσιο.

Με σύνθημα «Πρόληψη η λύση για τα ναρκωτικά», το Σωματείο Εργαζομένων στα Κέντρα Πρόληψης καλεί τους εργαζόμενους σε συγκέντρωση στις 26 Ιούνη στην Ομόνοια.


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από την «Πρόσβαση»

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από την «Πρόσβαση»

«Η Πρόσβαση απειλείται»... M’ αυτό το μήνυμα το Κέντρο Πρόσληψης της χρήσης των εξαρτησιογόνων ουσιών Ν. Ημαθίας, ενημερώνει για την συγκέντρωση-διαμαρτυρίας που θα γίνει στην πλατεία Δημαρχείου της Βέροιας την Παρασκευή 20 Ιουνίου στις 8.00μ.μ.

Παράλληλα οι εργαζόμενοι όλων των Kέντρων θα απεργήσουν στις 26 Ιουνίου ζητώντας την ικανοποίηση των αιτημάτων τους, όπως είναι η άμεση εξασφάλιση της χρηματοδότησης από την ΚΕΔΚΕ και το Υπουργείο Εσωτερικών.

Επίσης οι εργαζόμενοι απαιτούν την άμεση ψήφιση του νόμου που θα ορίζει σαφές και λειτουργικό θεσμικό πλαίσιο για τα κέντρα πρόληψης και θα προβλέπει πάγια και τακτική χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό με εργασιακή αποκατάσταση όλων των εργαζομένων στον τομέα της πρόληψης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: