Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2008

«ΠΑΡΑΜΥΘΟΠΡΟΝΟΗ – ΣΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΗ – ΒΑΣΙΛΗ»



ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΙΟΓΟΝΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ «ΠΡΟΝΟΗ»

Τηλ./ FAX: 210-8082673 Πάρου 2 & Χρήστου Λαδά, 14562 Κηφισιά

Πληροφορίες : ΑΛΕΞΑΚΗ – ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΑ

Kηφισιά, 12- 12 – 2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτησιογόνων Ουσιών «ΠΡΟΝΟΗ» Δήμου Κηφισιάς- ΟΚΑΝΑ, λειτουργεί από το Μάιο του 2002, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας προγράμματα Πρωτογενούς Πρόληψης, που στοχεύουν στην προσωπική ανάπτυξη του ανθρώπου, προτείνοντας ένα νέο τρόπο ζωής και επικοινωνίας.

Συγκεκριμένα, στην «ΠΡΟΝΟΗ» λειτουργούν ομάδες γονέων, βιωματικά σεμινάρια εκπαιδευτικών, βραχείες παρεμβάσεις σε μαθητές Δημοτικών, Γυμνασίων, Λυκείων, ομάδες εφήβων κ.λ.π.

Εδώ και δύο χρόνια η «ΠΡΟΝΟΗ» έχει οργανώσει ένα δίκτυο εθελοντών, όπου οργανώνει ψυχαγωγικές – πολιτιστικές δράσεις στην κοινότητα με σκοπό την ευαισθητοποίηση νέων μελών (γονέων, εκπαιδευτικών, εφήβων, παιδιών) στα προγράμματα πρωτογενούς πρόληψης .

Στην προσπάθειά μας αυτή και με τον ερχομό των Χριστουγέννων οργανώνουμε για δεύτερη χρονιά σε συνεργασία με τους εθελοντές μας , μια πολύ επιτυχημένη δράση, μια παραμυθένια γιορτή, για τους μικρούς μας φίλους και τους γονείς τους με τίτλο «ΠΑΡΑΜΥΘΟΠΡΟΝΟΗ – ΣΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΗ – ΒΑΣΙΛΗ».

Η δράση αυτή θα πραγματοποιηθεί στις 21 Δεκεμβρίου 2008 από τις 11.00 –19.00 στο χώρο της «ΠΡΟΝΟΗ», Πάρου 2 & Χρ.Λαδά στην Κηφισιά όπου θα ενημερώσουμε τους μικρούς μας φίλους και τους γονείς τους για τα προγράμματά μας, αλλά και θα πούμε «παραμύθια με την γιαγιά», θα φτιάξουμε χριστουγεννιάτικα στολίδια, θα ψήσουμε κουλουράκια …….και θα ζήσουμε όλοι μαζί στο πνεύμα των Χριστουγέννων!

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: