Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

Nέο Δ.Σ.

Πρακτικό Συνεδρίασης Δ.Σ. Σωματείου Στελεχών Πρόληψης

Σήμερα 27/4/2009.στην Αθήνα συνήλθε το από 10/4/2009 νεοεκλεγέν Δ.Σ. του Σωματείου Στελεχών Πρόληψης υπό την προεδρία του Πλειοψηφίσαντος Συμβούλου Σταθακιού Αλέξανδρου και αφού συζήτησε διαλογικά αποφάσισε να συγκροτηθεί σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος: Στραβοπόδης Τίμος
Αντιπρόεδρος : Παπαγιάννη Άννα
Αντιπρόεδρος (και Ταμίας) : Οικονομόπουλος Νικόλαος
Γενικός Γραμματέας: Σταθακιός Αλέξανδρος
Οργανωτικός Γραμματέας: Τσούνης Ανδρέας

Σημ 1. Αποφασίστηκε ο Οικονομόπουλος Νικόλαος, πέρα από τα καθήκοντα ταμία που αναλαμβάνει (με βάση τον καταστατικό) να έχει και την ιδιότητα του αντιπροέδρου με στόχο την αναβαθμισμένη εκπροσώπηση του σωματείου στην Αθήνα, όπου διαμένει και συχνά θα κληθεί να κοινοποιεί τις συλλογικές αποφάσεις του Δ.Σ. σε υπουργεία και οργανισμούς. Στα καθήκοντα του ταμία θα πλαισώνεται από τον αναπληρωτή ταμία, που θα οριστεί από τα αναπληρωματικά μέλη του Δ.Σ.
Σημ2. Ο απερχόμενος πρόεδρος και νυν γενικός γραμματέας Αλέξανδρος Σταθακιός, θα έχει επίσης και την εποπτεία του τομέα επικοινωνίας και ενημέρωσης του σωματείου, την κύρια ευθύνη της λειτουργίας του ιστολογίου και την προσπάθεια έκδοσης επιστημονικού περιοδικού του Σωματείου σε συνεργασία με την επιστημονική επιτροπή. Στο έργο αυτό θα υποστηρίζεται από το Γραφείο Τύπου που θα υπάρχει από τώρα και η ευθύνη του οποίου θα ανατεθεί σε Αναπληρωτή Γραμματέα Επικοινωνίας που θα οριστεί από τα αναπληρωματικά μέλη του Δ.Σ.
Ο Σταθακιός Αλέξανδρος θα οριστεί επίσης αντιπρόσωπος του Σωματείου στην Επιτροπή Παρακολούθησης για την νέα 5ετή Σύμβαση με αναπληρωτή τον Γιάννη Παντολέων.
Σημείωση 3. Η Αντιπρόεδρος Παπαγιάννη Άννα, πέρα από την αναπλήρωση του προέδρου όταν χρειαστεί, θα έχει την ευθύνη για την συνεργασία με την επιστημονική επιτροπή μαζί με το αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. Λεχουρίτη Γιώργο
Σημείωση 4. Αποφασίστηκε από τώρα να ενεργοποιηθεί η θέση του Οργανωτικού Γραμματέα που περιγράφεται στο νέο καταστατικό, με κύριον καθήκον την οργάνωση και το συντονισμό των παραρτημάτων του σωματείου, που θα γίνει προσπάθεια να λειτουργήσουν ευθύς ως επικυρωθεί το νέο καταστατικό. Για το έργο αυτό θα υποστηρίζεται από τα αναπληρωματικά μέλη Μπαβέλα Αγγελική (υπεύθυνη για την Δυτική Ελλάδα) και Μαρίνα Κυριάκου (υπέυθυνη για την Ανατολική Ελλάδα), Λεχουρίτη Γιώργο (περιφέρεια Αττικής). Επίσης ο Οργανωτικός Γραμματέας θα αναπληρώνει στα καθήκοντά του τον Γενικό Γραμματέα, όποτε αυτό χρειαστεί.
Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι μέσα στους επόμενους μήνες θα επικυρωθεί από το πρωτοδικείο το νέο καταστατικό που προβλέπει επταμελές Δ.Σ. το Δ.Σ. αποφάσισε να ορίσει τις θέσεις του Αναπληρωτή Γραμματέα Επικοινωνίας με ευθύνη το γραφείο Τύπου, που καταλαμβάνει ο Λάιος Νικόλαος και του Αναπληρωτή Ταμία που καταλαμβάνει ο Λεχουρίτης Γεώργιος.

Το νέο διοικητικό Συμβούλιο θα δεσμευτεί σε επόμενη συνεδρίαση του σε διακύρηξη αρχών και στόχων, στο πλαίσιο της αγωνιστικής ενότητας και της αποφασιστικής ενίσχυσης και μονιμοποίησης των Κέντρων Πρόληψης με δημόσιο χαρακτήρα και δημόσια χρηματοδότηση.

Τέλος από το Δ.Σ. ορίζεται ο απερχόμενος Γ.Γ. του Σωματείου Τριαναταφύλλου Παναγιώτης ως υπεύθυνος για την ανασύσταση και αναβάθμισης της Επιστημονικής Επιτροπής σύμφωνα και με το νέο καταστατικό σε συνεργασία με την μέχρι τώρα συντονίστριά του Καραβασίλη Σοφία. Στην επόμενη Γ.Σ. θα ψηφιστεί η ανασυστημένη Επιστημονική Επιτροπή και θα εγκριθεί το νέο πλαίσιο της με βάση και το νέο καταστατικό.

Αφού συντάχθηκε το πρακτικό αυτό υπογράφεται ως εξής

Πρόεδρος: Στραβοπόδης Τίμος



Αντιπρόεδρος : Παπαγιάννη Άννα



Αντιπρόεδρος (και Ταμίας) : Οικονομόπουλος Νικόλαος




Γενικός Γραμματέας: Σταθακιός Αλέξανδρος





Οργανωτικός Γραμματέας: Τσούνης Ανδρέας

Δεν υπάρχουν σχόλια: