Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

Υπευθυνότητα; είδωμεν..

Από την Καθημερινή:

«Επιλογή και απόφασή μας είναι να αλλάξουμε ό,τι πικραίνει και ό,τι απογοητεύει τους πολίτες», τόνισε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε ότι «πήραμε μια αυστηρή προειδοποίηση, ένα ηχηρό μήνυμα. Μπορούμε, όμως, να ανταποκριθούμε. Είναι υποχρέωσή μας. Η υπευθυνότητα είναι αδιαπράγματευτη επιλογή μας», τόνισε.

Ο κ. Καραμανλής τόνισε, επίσης, ότι δεν πρέπει να αναζητούνται αλλού τα αίτια του εκλογικού αποτελέσματος, παρά μόνο στους ίδιους τους εαυτούς μας, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Εμείς φταίξαμε, εμείς πρέπει να διορθωθούμε. Ό,τι πικραίνει τους πολίτες πρέπει να αλλάξει και είμαι αποφασισμένος να λάβω οποιαδήποτε πρωτοβουλία χρειαστεί», τόνισε ο πρωθυπουργός.

Σημείωση Ιστολόγου: Μήπως αυτή η συνειδητοποίηση πρέπει να ξεκινήσει από τα πολύ μικρά, ας πούμε ποιός είναι υπεύθυνος για τα χρέη της Κυβέρνησης προς τα Κ.Π. του ΟΚΑΝΑ και της Αυτοδιοίκησης;  Οι εργαζόμενοι και οι εξυπηρετούμενοι των Κέντρων αισθάνονται  ότι τα Υπουργεία και η Διοίκηση του ΟΚΑΝΑ " παίζουν την κολυκυθιά" μεταξύ τους ώστε να "βραχυκλωθεί' η ευθύνη της υποχρηματοδότησης...

Ξεκινήστε από το παρακάτω κύριε Πρωθυπουργέ, χρέη του 2006 & 2007 είναι και είμαστε στα μισά του 2009. Ακόμα και ο πλέον επικοινωνιακός Υπουργός σας δεν μπορεί να κρυφτεί. Έλεος!!

/ ΡΗΣΕΙΣ

Αναμένει ο Αβραμόπουλος
 
Ημερομηνία δημοσίευσης: 03/06/2009

    Την απόφαση του υπουργού Οικονομικών Γ. Παπαθανασίου στο έγγραφο αίτημά του για χορήγηση έκτακτης επιχορήγησης ύψους 3,4 εκατ. ευρώ για τα Κέντρα Πρόληψης του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ) και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και 500.000 ευρώ για το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Πληροφόρησης για τα Ναρκωτικά (ΕΚΤΕΠΝ) αναμένει ακόμη ο Δημ. Αβραμόπουλος.

    Αυτό δήλωσε ο υπουργός Υγείας σε συνδικαλιστικά στελέχη των εργαζομένων στα Κέντρα Πρόληψης, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής του στη Σάμο.

    Ας ελπίσουμε ότι ο υπουργός Οικονομικών δεν θα αγνοήσει το αίτημα του Δημ. Αβραμόπουλου, το οποίο αποτελεί ταυτόχρονα αίτημα των εργαζομένων στα Κέντρα Πρόληψης και το ΕΚΤΕΠΝ, γιατί, σε διαφορετική περίπτωση, η άρνηση του Γ. Παπαθανασίου θα αποτελέσει την οφθαλμοφανή απόδειξη για την οριστική εγκατάλειψη των δύο πολύτιμων θεσμών εκ μέρους της κυβέρνησης.

    Από την Αυγή

    Δεν υπάρχουν σχόλια: