Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2010

Στην σελίδα 30 του Προσχεδίου Κρατικού Προϋπολογισμού 2010 (ανακοινώθηκε στις 05/11/09) αναφέρεται πως δύο από τους τομείς που θα βγουν ενισχυμένοι από την προβλεπόμενη ανακατανομή των δημοσίων δαπανών είναι αυτοί της υγείας και της κοινωνικής αλληλεγγύης. Συγκεκριμένα, η αναφορά έχει ως εξής:
"Στις δαπάνες θα υπάρξει εξορθολογισμός και ανακατανομή τους για να στηριχθούν οι προτεραιότητές μας όπως η παιδεία, η υγεία, η πράσινη ανάπτυξη, η στήριξη της απασχόλησης, η κοινωνική αλληλεγγύη και προστασία".

Οι εργαζόμενοι και εργαζόμενες των Κέντρων Πρόληψης σε κατάσταση επιφυλακής περιμένουμε να δούμε πώς θα μεταφραστεί η δέσμευση αυτή σε εξασφαλισμένα κονδύλια για τα Κέντρα Πρόληψης των Εξαρτήσεων στο τελικό σχέδιο του Κρατικού Προϋπολογισμού, που θα κατατεθεί προς ψήφιση την Τετάρτη, 11/11/09.


Μπορείτε να διαβάσετε το Προσχέδιο Κρατικού Προϋπολογισμού 2010 "κατεβάζοντας" το αρχείο Powerpoint από τον σύνδεσμο του Υπουργείου Οικονομικών: http://www.mnec.gr/export/sites/mnec/el/press_office/Omilies/Documents/2009_11_05_Budget_2010.ppt

Δεν υπάρχουν σχόλια: