Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΠΙΣΤ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 10/11/09

Στην Αθήνα σήμερα Τρίτη, 10/11/09, και ώρα 11.00πμ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εργατικού Κέντρου Αθηνών, πραγματοποιήθηκε η από 2/11/09 αναβληθείσα λόγω μη απαρτίας Γενική Συνέλευση των μελών του Σωματείου των Εργαζομένων στα Κέντρα Πρόληψης ΟΚΑΝΑ και Αυτοδιοίκησης, μετά από πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Α. Αρχαιρεσίες για την Συμπλήρωση των Οργάνων του Σωματείου ( Επιστημονική Επιτροπή και Υπεύθυνοι/ες Τοπικών Παραρτημάτων) σύμφωνα με το νέο καταστατικό.

Σε σύνολο εγγεγραμμένων μελών 217 και ταμειακά τακτοποιημένων 60, παραβρέθηκαν στην Γενική Συνέλευση 30, οπότε διαπιστώνεται απαρτία. Ο Πρόεδρος του Σωματείου, συνάδελφος Τίμος Στραβοπόδης, κηρύσσει την έναρξη των εργασιών και προβαίνει σε παρουσίαση των θεμάτων και υπογραμμίζει την ιδιαίτερη σημασία τους. Αμέσως μετά, ο Γεν. Γραμματέας του Σωματείου, συνάδελφος Αλέξανδρος Σταθακιός, ενημερώνει το Σώμα για τις αλλαγές που φέρει το νέο καταστατικό λειτουργίας του Σωματείου. Καλείται η εκλογική αντιπρόσωπος, Αγγελική Δεμέστιχα, Ειρηνοδίκης Αθήνας, και, αφού διαπιστώθηκε η απαιτούμενη από το καταστατικό απαρτία, εκλέγεται μετά από ψηφοφορία με ανάταση του χεριού Εφορευτική Επιτροπή, η οποία κατά σειρά ψήφων αποτελείται από τις συναδέλφους:

1. Παπαναστασίου Δήμητρα

2. Τσελέντη Αννέτα

3. Αλεξίου Χαρίκλεια

Μετά την εκλογή της Εφορευτικής Επιτροπής, ο Πρόεδρος του Σωματείου, συνάδελφος Τίμος Στραβοπόδης, ανακοινώνει τις υποψηφιότητες για την Επιστημονική Επιτροπή και τα Περιφερειακά Παραρτήματα του Σωματείου.

Στην συνέχεια, συντάσσονται ένα ψηφοδέλτιο για την Επιστημονική Επιτροπή και ένα ψηφοδέλτιο για τα Περιφερειακά Παραρτήματα του Σωματείου, στήνεται η κάλπη και ξεκινά η διαδικασία των εκλογών με μυστική ψηφοφορία. Τα αποτελέσματα της μυστικής ψηφοφορίας για το πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης υπογράφονται από τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής και ανακοινώνονται ως εξής:

i). Για την εκλογή μελών της Επιστημονικής Επιτροπής του Σωματείου:

Ψήφισαν 30 - Έγκυρα 29 - Άκυρα 1 - Λευκά 0.

Αναλυτικά η κατάταξη των εκλεγμένων μελών: Αλεξάκη Βάσω (18) – Τριανταφύλλου Παναγιώτης (17) – Μαμιδάκη Μαρία (14) – Φάρκωνας Νικηφόρος (10) – Παπαλελούδη Ελένη (07) – Τσελέπη Χρύσα (06) – Ζαχαρτζή Ναταλία (05) – Σπερόνη Μαϊόλη Ρομάνα (04) – Μάργαρη Δήμητρα (02).

ii). Για την εκλογή μελών Περιφερειακών Παραρτημάτων του Σωματείου:

Ψήφισαν 30 - Έγκυρα 30 - Άκυρα 0 - Λευκά 0.

Αναλυτικά η κατάταξη των εκλεγμένων μελών:

ΒΟΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗ: Αναγνωστάκη Μαρία (17), Γιαννοπούλου Διονυσία (09) - ΝΟΤΙΑ ΑΤΤΙΚΗ: Παντολέων Ιωάννης (18) - ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Χατζηνταή Άννα (19), Γκιούρκα Γεωργία (06), Μελετίδου Λουκία (03) - ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Βογδάνης Θεόδωρος (15) - ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΘΡΑΚΗ: Λεωνίδης Βλαδίμηρος (17) - ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Τσιάτα Κική (16), Μπλέτσας Στάθης (07), Σουλιώτη Αγορίτσα (04) – ΗΠΕΙΡΟΣ- ΚΕΡΚΥΡΑ & ΛΕΥΚΑΔΑ: Κατωπόδη Βάσω (22), Κομηλάγου Θεοδοσία (05) – ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ - ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑ& ΖΑΚΥΝΘΟΣ : Μαρούλης Ανδρέας (20) - ΒΟΡΕΙΟ-ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗ: Κυριάκου Μαρίνα (17).

Ο Πρόεδρος

της Γενικής Συνέλευσης

Τίμος Στραβοπόδης

Η Εφορευτική Επιτροπή

1. Παπαναστασίου Δήμητρα

2. Τσελέντη Αννέτα

3. Αλεξίου Χαρίκλεια

Ακριβές αντίγραφο απ’ το βιβλίο Πρακτικών των Γενικών Συνελεύσεων

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

1 σχόλιο:

The Bear είπε...

Συγχαρητήρια σε όλους και όλες για το έμπρακτο ενδιαφέρον σας για τα κοινά και την εκλογή σας.

Καλή δύναμη!