Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Ανταπόκριση της ΕΡΤ, για την επίσκεψη Φ. Κουβέλη στο Κ.Π. "Στοργή"

http://news.ert.gr/el/ellada/politiki/39337-sti-zakyntho-o-f-koubelis

Το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτησιογόνων Ουσιών της Ζακύνθου, επισκέφτηκε ο πρόεδρος της «Δημοκρατικής Αριστεράς» Φώτης Κουβέλης, συνοδευόμενος από τοπικά στελέχη της Ζακύνθου.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο κ. Κουβέλης συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Κέντρου, τον πρόεδρο του Πανελληνίου Σωματείου Εργαζομένων στα Κέντρα Πρόληψης και τους εργαζομένους στο Κέντρο.
Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι αναφέρθηκαν σε λειτουργικά προβλήματα που προκύπτουν από οικονομικές κυρίως δυσκολίες.
Ακολούθως ο κ. Κουβέλης τόνισε ότι υπάρχει ανάγκη διαμόρφωσης θεσμικού πλαισίου λειτουργίας των κέντρων με την ίδρυση δεκατριών αυτοδιοικητικών Ν.Π.Δ.Δ., ένα ανά διοικητική περιφέρεια, με διατήρηση της διασποράς των Κέντρων Πρόληψης πανελλαδικά. Παράλληλα αναφέρθηκε στην ανάγκη να στηριχθεί και να προστατευθεί η εργασιακή σχέση των εργαζομένων στα Κέντρα Πρόληψης.
Ο κ. Κουβέλης αύριο Πέμπτη θα δώσει συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ της Ζακύνθου, θα συναντηθεί με τους εργαζομένους στο Δήμο Ζακυνθίων και το βράδυ στις 21:00 θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Πηγές: ΑΠΕ
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: