Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

ΒΕΤΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ "ΝΕΟΥ ΚΩΔΙΚΑ"

01/02/2012 13:19
Παραμένει, μέχρι νεωτέρας...
Τα ναρκωτικά θα διώξουν τον ΛΑΟΣ από την κυβέρνηση...

Την απόφαση του ΛΑΟΣ να παραμείνει στην κυβέρνηση, παρόλο το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για την αποσυμφόρηση των φυλακών δεν συνάδει με τη συμφωνία των πολιτικών αρχηγών, ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος, Γιώργος Καρατζαφέρης, έπειτα από σύσκεψη με τα τέσσερα κυβερνητικά στελέχη, που προέρχονται από το ΛΑΟΣ.
Όπως ανέφερε, παραμένει γιατί είναι κρίσιμη η κατάσταση και το κόμμα του στηρίζει την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο.

Χαρακτήρισε απαράδεκτο το γεγονός ότι ενώ, όπως είπε, υπήρχε συμφωνία μεταξύ των πολιτικών αρχηγών, να μην έρθει αυτό το νομοσχέδιο προς ψήφιση στη Βουλή, τελικά ήρθε, και θεωρεί ότι δεν μπορεί τέτοιες ώρες, που η χώρα δίνει τη μεγάλη μάχη, να έχουμε τέτοια νομοσχέδια, ειδικά από τη στιγμή που έχει προηγηθεί συμφωνία.
Τέλος, ο κ. Καρατζαφέρης ξεκαθάρισε ότι, αν τελικά έρθει στη Βουλή το νομοσχέδιο για την αποποινικοποίηση των ναρκωτικών, αυτό σημαίνει αυτόματη αποχώρηση του ΛΑΟΣ από την κυβέρνηση.
Κληθείς να σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ με τη συμπόρευση των Ευάγγελου Βενιζέλου και Ανδρέα Λοβέρδου, ο κ. Καρατζαφέρης σημείωσε ο ίδιος θέλει μια ασφαλή ηγεσία στο συγκυβερνών κόμμα και ότι δεν τον ενδιαφέρει πως θα βρει το ΠΑΣΟΚ τη νέα του ηγεσία. Στη σύσκεψη που έγινε στα γραφεία του κόμματος, συμμετείχαν, εκτός από τα κυβερνητικά στελέχη, δηλαδή τους Μ. Βορίδη, Γ. Γεωργίου, Α. Γεωργιάδη και Αστ. Ροντούλη, ο γραμματέας της ΚΟ του ΛΑΟΣ, Η. Πολατίδης και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, Αλ. Χρυσανθακόπουλος.
πηγή: "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: