Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Απλήρωτοι και στα Κέντρα Πρόληψης!

.

Απλήρωτοι και στα Κέντρα Πρόληψης!

.

Από τις αρχές του 2009 έχει να καταβάλει κανονικά τη χρηματοδότησή του στα 71 Κέντρα Πρόληψης που συμβάλουν στην καταπολέμηση της εξάρτησης από τα ναρκωτικά, το Υπουργείο Εσωτερικών με αποτέλεσμα πολλοί εργαζόμενοι να κινδυνεύουν να μείνουν πλέον απλήρωτοι.

.

Είναι ενδεικτικό ότι το υπουργείο Εσωτερικών τα τελευταία χρόνια έχει περικόψει είτε πλήρως είτε κατά 50% τη χρηματοδότηση των 71 Κέντρων Πρόληψης με συνέπεια σήμερα πολλά από αυτά να κινδυνεύουν να βάλουν κα λουκέτο.
..
Όλα αυτά βέβαια την ώρα που η κυβέρνηση διαφημίζει την προσπάθειά της για στήριξη όλων των προγραμμάτων του ΟΚΑΝΑ ώστε να μειωθεί το πρόβλημα των ναρκωτικών στη χώρα μας.
..
Με βάση τα επίσημα στοιχεία για το 2010 το υπουργείο Εσωτερικών δεν έχει καταβάλλει καθόλου εισφορές, ενώ για το 2011 έχει καταβάλει μόλις το 50% των εισφορών του που έχουν καθορισθεί από την ισχύουσα Προγραμματική Σύμβαση για την Λειτουργία των Κέντρων Πρόληψης. Ταυτόχρονα δεν έχει καταβάλει και την προβλεπόμενη για τον Ιανουάριο του 2012 πρώτη δόση του τρέχοντος έτους.
...
Δήμητρα Ευθυμιάδου

.

27-3-2102

.

Αναδημοσίευση από το: http://www.iatropedia.com/articles/read/1470


.

Δεν υπάρχουν σχόλια: