Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Σύλλογος εργαζομένων ΚΕΘΕΑ: Ανακοίνωση συμπαράστασης στα Κέντρα Πρόληψης

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΕΘΕΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ


Ανακοίνωση συμπαράστασης στα Κέντρα Πρόληψης

Το Σωματείο εργαζομένων στα Κέντρα πρόληψης, σήμερα 14 Απριλίου κηρύσσει τρίωρη στάση εργασίας (11:00 – 14:00) ως ελάχιστη συμβολική διαμαρτυρία ενάντια στο καθεστώς συρρίκνωσης και εξαφάνισής τους.
Την περίοδο αυτή οι συνάδελφοί μας στα Κέντρα πρόληψης, βρίσκονται για άλλη μια φορά στο μάτι του κυκλώνα. Η καθυστέρηση υπογραφής της Προγραμματικής Σύμβασης και η ακαθόριστη έναρξη ισχύς της, οι παράνομες και αναδρομικές περικοπές μισθών και οι πολλοί συνάδελφοι που είναι απλήρωτοι σκιαγραφούν το εφιαλτικό τοπίο που ευαγγελίζεται για την πρόληψη η κυβέρνηση της καταστροφής. Παράλληλα, αποτελούν και μηνύματα για τον ευρύτερο τομέα της απεξάρτησης στην Ελλάδα της κρίσης, όπου η υγεία και η φροντίδα των αποδυναμωμένων πολιτών δεν αποτελεί προτεραιότητα παρά μόνο για το μελλοντικό ιδιωτικό κέρδος.

Ως ΔΣ και ως εργαζόμενοι στο ΚΕΘΕΑ, είμαστε κοντά και συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα των συναδέλφων μας και σε όσες προσπάθειες και πρωτοβουλίες παίρνουν προκειμένου να μην παραδοθούν και για να ανατρέψουν την κατάσταση που αντιμετωπίζουν.


O Πρόεδρος                                                                      Ο Γραμματέας

Τάκης Χαλδαίος                                                           Δημήτρης Γιαννάτος


Δεν υπάρχουν σχόλια: