Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Κάλεσμα για συγκέντρωση στο Σύνταγμα και όλες τις πλατείες της χώρας ενάντια στους εκβιασμούς της ευρωκρατίας - Κυριακή, 15/02/2015, ώρα 5μμ


ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ & ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 15/2! 
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ! 
ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ-ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!


ΕΕ και ΕΚΤ προσπαθούν να στριμώξουν την ελληνική κυβέρνηση με μαφιόζικους εκβιασμούς για διακοπή ρευστότητας! Θέλουν να πετύχουν ένα νέο μνημόνιο με άλλο όνομα, να συνεχίσουν τη λιτότητα που έχει φέρει στην εξαθλίωση τον ελληνικό λαό, να μας αναγκάσουν να πληρώσουμε ένα χρέος που δεν δημιουργήσαμε!


Τους απαντάμε:

- ΔΕΝ τα φάγαμε μαζί! Να τα πάρετε από τους τραπεζίτες που δημιούργησαν το χρέος!

- ΔΕΝ εκβιαζόμαστε! Η επιβίωσή μας και η αξιοπρέπειά μας είναι πάνω από τα κέρδη σας!

- ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ! Δεν χρειαζόμαστε τρόικες και μνημόνια! Κανένας συμβιβασμός με όσους πέρασαν τη θηλειά στο λαιμό του ελληνικού λαού!

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 15/2 ΣΤΙΣ 5ΜΜ. ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!


Και μια απαραίτητη διευκρίνιση από όσους πήραμε την πρωτοβουλία για το συγκεκριμένο κάλεσμα:

Συνειδητά δεν αποτελεί κάλεσμα «στήριξης της κυβέρνησης». Θεωρούμε ότι πρέπει να είμαστε όλοι και όλες εκεί, ανεξάρτητα από το αν συμφωνούμε ή όχι με τους χειρισμούς της κυβέρνησης. Γι'αυτό και προτάξαμε το σύνθημα ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ, ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ! Καλούμε και την ελληνική κυβέρνηση να μην κάνει πίσω στους εκβιασμούς, να μη δεχτεί ούτε ένα μέτρο λιτότητας στο όνομα ενός ληστρικού, άδικου χρέους για το οποίο δεν ευθύνεται ο λαός. Προτάσσουμε τις ανάγκες των εργαζόμενων και των ανέργων, το δικαίωμα του λαού στη ζωή και την αξιοπρέπεια, την ανάγκη για άμεση ανακούφιση ενός κόσμου που εδώ και πέντε χρόνια συνεχώς εξαθλιώνεται. Σε αυτόν τον αγώνα πρέπει να χωράμε όλες και όλοι, όποια κι αν είναι η γνώμη μας για την κυβέρνηση! Η κυβέρνηση οφείλει να ταχθεί με την πλευρά του λαού και όχι το αντίθετο!



Δεν υπάρχουν σχόλια: