Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Κάλεσμα σε συλλαλητήριο για την ημέρα που η ελληνική αντιπροσωπεία θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες διαπραγματευόμενη το ελληνικό χρέος και το αίτημα για κούρεμά του.


ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ


Την ώρα που η Ελληνική αντιπροσωπεία θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες και θα διαπραγματεύεται τη διευθέτηση του Ελληνικού χρέους, μια κατάμεστη πλατεία Συντάγματος και Λευκού πύργου, ίσως αποτελέσει το ισχυρότερο διαπραγματευτικό χαρτί. 

Πάνω από τις στατιστικές και τους δείκτες της οικονομίας, πρέπει να βρεθεί ο Ελληνικός λαός και το αίτημά του για ανεξαρτησία, δημοκρατία, δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια, αρχές που υποτίθεται πως είναι αυτονόητες στην "πολιτισμένη" Ευρώπη.


Η ημερομηνία του συλλαλητηρίου είναι ενδεικτική και θα οριστικοποιηθεί όταν γίνει γνωστή η ημερομηνία της συνδιάσκεψης.

Δηλώστε συμμετοχή και διαδώστε το !!!



Αναδημοσίευση από το activistis.gr



Από τη σελίδα του facebook:


Ενώνουμε όλοι τις φωνές μας στο Σύνταγμα, στις 17 Φεβρουαρίου, όταν μεταβεί η ελληνική αντιπροσωπεία στις Βρυξέλλες να διαπραγματευτεί το ελληνικό χρέος.
Ένα παλλαϊκό συλλαλητήριο είναι το μεγαλύτερο διαπραγματευτικό μας χαρτί. Όλοι στην πλατεία Συντάγματος αλλά και στις άλλες πλατείες της χώρας, ανεξάρτητα τι ψήφισε ο καθένας, να υψώσουμε το ανάστημα στους δανειστές και να διεκδικήσουμε καλύτερο μέλλον για τη χώρα μας.
Πάνω από τις δημοσιονομικές προσαρμογές, τους δείκτες της οικονομίας και τις "δεσμεύσεις" πρέπει να βρεθεί ο ελληνικός λαός. Στέλνουμε μήνυμα για δημοκρατία, ανεξαρτησία, αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη.


Για τα ΜΜΕ, ιδίως τα ιντερνετικά
Μας αγνοούνε επιδεικτικά, συνεχίζοντας ό,τι έκαναν και επί μνημονιακών κυβερνήσεων. μεμονωμένες περιπτώσεις διαδικτυακών μέσων προώθησαν από την πρώτη στιγμή που φτιάχτηκε αυτή την σελίδα.
Καλούμε όλα τα διαδικτυακά μέσα να γράψουν κάτι, πρώτον για τις κινητοποιήσεις που είναι πιο σημαντικό και δεύτερον για το ότι οι άνθρωποι προσπαθούν να κινητοποιηθούν και να συντονιστούν μέσv των κοινωνικών δικτύων.
Απότοκο αυτής της προσπάθειας είναι και αυτή η σελίδα


Δεν υπάρχουν σχόλια: