Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Ορισμός Μελών Ομάδας Εργασίας για την επεξεργασία σχεδίου Ενιαίου Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας των Κέντρων Πρόληψης


Σχόλιο ιστολόγου:

Με καθυστέρηση ενάμιση χρόνου συγκροτείται η Ομάδα Εργασίας που, αν συνεδριάσει και καταλήξει, θα εισηγηθεί στα Υπουργεία για Εσωτερικό Κανονισμό των Κέντρων Πρόληψης - το πρώτο στα χρονικά κωδικοποιημένο σώμα κανόνων, υποχρεώσεων και δικαιωμάτων που θα ισχύει για όλες τις δομές.

Εκκρεμεί, βέβαια, παρά τις δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ, και η μεγαλύτερη από τις αναγκαιότητες: αυτή της επίλυσης του θεσμικού προβλήματος. Χωρίς αυτή, κάθε Κανονισμός αμέσως θα αποδειχτεί χαρτοπόλεμος στα χέρια των 67 αστικών εταιρειών. 

Περιμένουμε την υλοποίηση της πρωτοβουλίας, που ο Υπουργός Εσωτερικών πρόσφατα υποσχέθηκε και αφορά την παράλληλη συγκρότηση Ομάδας Εργασίας για την Επίλυση του Θεσμικού. 

Προς το παρόν μπράβο σε όλους όσους και όλες όσες παλεύουμε τόσα χρόνια και για τον Κανονισμό, το αναγκαίο αυτό βήμα απαρτίωσης των Κέντρων Πρόληψης, μέσα στο καθημερινό χάος και τις ματαιώσεις του θεσμικού πλαισίου. Μας αξίζει, έστω για λίγο, να χαιρόμαστε για ό,τι με συλλογικό κόπο και προσωπικές θυσίες καταφέρνουμε!







Δεν υπάρχουν σχόλια: