Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Συνεργασία του Σωματείου μας με το 18 ΑΝΩ: Εκπαιδευτικό σεμινάριο


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
Επικοινωνία: prolipsiworkers@gmail.com
03/10/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνεργασία του Σωματείου μας με το 18 ΑΝΩ: εκπαιδευτικό σεμινάριο

Το Σωματείο των Εργαζομένων στα Κέντρα Πρόληψης και η Μονάδα Απεξάρτησης  18 ΑΝΩ (ΨΝΑ-Δαφνί), εμβαθύνοντας τις διεργασίες δικτύωσης, ανταλλαγής και αλληλοϋποστήριξης που εγκαινιάσαμε το 2015, διοργανώνουμε εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Η τέχνη ως κοινωνικοποιητικός παράγων. Τέχνη-θεραπεία και προληπτικές κινήσεις».

Στόχος του σεμιναρίου είναι η υποστήριξη των εργαζομένων στα Κέντρα Πρόληψης, στην προσπάθειά μας να παρέχουμε πιο ολιστικές, ποιοτικές και αποτελεσματικές υπηρεσίες πρωτογενούς και καθολικής πρόληψης στην κοινότητα.

Διαρθρώνεται σε 6 συνεδρίες 3ωρης διάρκειας καθεμία (10πμ ως 1μμ), που θα διεξαχθούν από τις 9/11/2016 ως 14/12/2016 στο Κέντρο Εκπαίδευσης του 18 ΑΝΩ (Κεφαλληνίας 71, Κυψέλη).

Εκπαιδευτές στο πλαίσιο του σεμιναρίου θα είναι συνάδελφοι του 18 ΑΝΩ καθώς και συνεργαζόμενοι καλλιτέχνες και επιστήμονες.

Συντονιστές του σεμιναρίου είναι οι συνάδελφοι Κλειώ Μακρή (εικαστικός, ειδική θεραπεύτρια – 18 ΑΝΩ) και Δημήτρης Υφαντής (κοινωνιολόγος – 18 ΑΝΩ).

Το αναλυτικό πρόγραμμα και η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής θα δημοσιοποιηθούν στην ιστοσελίδα του 18 ΑΝΩ και στο ιστολόγιο του Σωματείου μας τις επόμενες ημέρες.

Το Δ.Σ. του Σωματείου


Δεν υπάρχουν σχόλια: